Меню
Your Cart

Активните гимнастики за бебе стимулират моториката, слуховите и зрителните възприятия на детето

Марка: Playgro Модел: Floor Play
PLAYGRO Активна гимнастика басейн е един нов свят на забавление за детето. Предстоят му часове на безгрижие и радост с тази огромна гимнастика.ХарактеристикиТя разполага с 30 цветни топки и 4 отделения, в които мъникът може да ги поставя, завърта или изстрелва. Цветните принтове са вдъхновени от темата за плажа, а ярките персонажи стимулират визаулните възприятие и когнитивното развитие. Топките се прибират бързо в 3 джоба на PLAYGRO Активна гимнастика басейн, а самата тя се сгъва с лекота, така че да можете да я прибирате и разпъвате изключително лесно...
Базова цена:149.00 лв
Марка: Playgro Модел: Projector Gym
Активна гимнастика с музикален проектор Playgro Горско приключение! Бебето ще изследва света на горските животни в тази интерактивна активна гимнастика с подвижна играчка със светлини и звуци от природата. Предимства: Музиката и светлините се активират с движение, което стимулира зрителните и слуховите сетива на бебето, докато възглавницата за игра по корем, осигурява удобна подкрепа за развитие на грубите двигателни умения. Ярките цветове и сладките символи на меката подплатена подложка и мрежест сенник, ангажират интереса на бебето по време на игра на пода. Когато бебето рита сенника, музиката и светлините се активират, обучавайки го на причината и следствието. Поставете подвижната играчка Катеричка 2 в 1 Нощна лампа и Музикален проектор до кошарата и успокояващите светлини и мелодии, специално композирани за Playgro, ще подпомогнат съня, докато бебето се унася в мечт..
Базова цена:149.00 лв
Марка: Playgro Модел: Activity Gym
Playgro Активна гимнастика Шаро и аз  -  PG.0614Изключително удобна за пътуване, тази компактна и лека активна гимнастика се сгъва и прибира за лесно пренасяне.ХАРАКТЕРИСТИКИАктивната гимнастика разполага с три висящи играчки: безопасно огледалце, гризалка и дрънкалка КучеДетето може да лежи удобно по гръб или по коремче върху мека постелка с цветни илюстрации на кученцаРегулируемата арка е удобна за игра в легнала позиция или игра по корем върху Активната гимнастика Шаро и азГимнастиката предлага лесно сгъване и разгъване за удобно съхранениеИграчката Шаро и аз е подходяща за новородени бебета (0м+)..
Базова цена:49.90 лв
Марка: Playgro Модел: Activity Gym
Нашият обичан герой – кончето Хоп Троп е звездата на тази гимнастика, която насърчава бебето да играе, да слуша, да гледа и да докосва. Меката подложка на Playgro Музикална активна гимнастика Кончето Хоп Троп гарантира на бебето удобство по време на игра. Когато детето издърпа музикалната играчка Кончето Хоп Троп, започва да звучи нежна музика, стимулираща слуховото му развитие. Ярките цветове и изображението на бебето се отразяват в огледалото, докато четири висящи играчки го примамват да ги докосне и „улови“, за развитие на грубата и фината моторика. Характеристики 4 висящи, свалящи се играчки и огледало за мултисензорно развитие Мека подложка-килимче за игра с интересни животни и цветове Килимче, което може да се пере в пералня 0 месеца + Подходящ за деца от 0 месеца +..
Базова цена:99.00 лв
Марка: Tiny Love Модел: Meadow Days
Под арките на активната гимнастика за бебета Dynamic Gymini има свят от нови приключения, които чакат да бъдат открити. Бебето е посрещнато от веселите и забавни приятели животни, които го вдъхновяват да учи докато расте. Регулируемите арки на Gymini са проектирани да растат с бебето през всички етапи на развитие му. Когато арките са затворени, бебето може да лежи по гръб и да се забавлява с висящите играчки, които го предизвикват да протяга ръчички и да се опитва да хваща с пръстчета. Докато бебето расте, Gymini се превръща в детска площадка за игра по корем и укрепване на мускулите на гърба и вратлето с помощта на комфортната възглавничка-зайче. Когато дъгите са напълно отворени, бебето може да седи изправено и да продължи обучението си на цветното килимче. Има дори достатъчно място за родителите за съвместни игри. Активна гимнастика Dynamic Gymini от серията Meadow Days е създ..
Базова цена:219.00 лв
Марка: Tiny Love Модел: Magical Tales
Специално проектирани, за да развиват сетивата на бебето от първия ден, контрастиращите цветове и интелигентните функции на Tiny Love Активна гимнастика Gymini Black&White Magical Tales, идеално отговарят на вроденото желание на бебето да изследва света.Цветовите възприятия на новороденото бебе са ограничени до белия, черния и нюанси на сивия цвят. Като резултат от това им харесва да виждат контрастиращи шарки, стимулиращи развитието на зрението. Характеристики Какво развиват специалните елементи на Tiny Love Активна гимнастика Gymini Black&White Magical Tales: Музикална играчка Таралеж – учи бебето да разбира причинно-следствените връзки чрез активирането на музика при докосване. В същото време успокоява с нежни мелодии Регулируеми арки – отворете повече пространство за игра и създайте комфортно място за сближаване и комуникация  Мека книжка – контрастни графични е..
Базова цена:159.00 лв
Марка: Tiny Love Модел: Meadow Days
Пъстрата активна гимнастика Tiny Love Gymini Sunny Day е изпълнена със забавни и предизвикателни дейности. Активната гимнастика Sunny Days Gymini е изпълнена със забавни и предизвикателни дейности, симпатични приятели и ярки цветове, които помагат в развитието на бебето докато изследва света около себе си. Всяка част от Gymini е внимателно проектирана с оглед на развитието на малкото дете, вдъхновявайки го непрекъснато да открива и научава нещо ново. Характеристики 16 интелигентни функции, които стимулират развитието на двигателните и сетивните умения на бебето, докато се забавлява Музикална играчка, активираща се от бебето. Тя включва 3 мелодии, развиващи слуховото възприятие. С удобен ринг за закачване Активна гимнастика Tiny Love Gymini Sunny Day  съдържа множество елементи, насърчаващи към по-дълго време, прекарано по-корем - огледало, листо повдигни..
Базова цена:139.00 лв
Марка: Tiny Love Модел: Into the Forest
Специалният дизайн позволява Tiny Love Активна гимнастика Into the Forest Deluxe Gymini да се адаптира към етапа на развитие на детето. Може да се използва като килимче за игра, а с регулируемите арки и като забавна гимнастика. Gymini Deluxe Into The Forest е пъстра активна гимнастика, изпълнена със забавни и предизвикателни дейности, подходящи за новородено и подрастващо дете Характеристики 18 интелигентни функции, които стимулират развитието на двигателните и сетивните умения на бебето, докато се забавлява Регулируеми арки за повече режими на игра, за да отговарят по-добре на нуждите на бебето Забавни играчки, които дрънкат, потракват и шумолят, стимулират развитието на слуха и фината моторика на новороденото Ярки контрастни цветове за насърчаване на визуалното възприятие на бебчето Меки играчки с различни релефни повърхности за развитие на фината моторика на детето Цветни ..
Базова цена:169.00 лв
Марка: Playgro Модел: Floor Play
PLAYGRO Активна гимнастика Забавление предлага 4 забавни етапа на игра на бебето самостоятелно или с приятелчеГимнастиката разполага с ангажиращи вниманието висящи играчки; напълнена с вода гризалка; огледало за изучаване на отраженията и меки плюшени герои с дрънкащи мъниста. Към PLAYGRO Активна гимнастика Забавление са включени и 32 цветни пластмасови топки, които могат да се подреждат около ръба на гимнастиката или да се използват за игра на килимчето. Режими: Режим 1 – Килимче за игра: цветни пластмасови топки, разположени около ръба на гимнастиката, които образуват оградка, когато стените на гимнастиката са спуснати надолу.  Режим 2 – Килимче за игра: стените на PLAYGRO Активна гимнастика Забавление са проектирани, за да обособят безопасно и сигурно място на бебето, докато лежи по гръб и си играе с висящите играчки Режим 3 – „Басейн” с висящи играчки: Кога..
Базова цена:139.00 лв
Марка: Tiny Love Модел: Treasure the Ocean
Активна гимнастика с музикална въртележка Gymini® 2-in-1 Musical Mobile Treasure the Ocean е със специален дизайн, който позволява да се адаптира към етапа на развитие на детето. Може да се използва като килимче за игра, а с регулируемите арки и като забавна гимнастика за новородено. Aктивната гимнастика Tiny Love е малка приспособена зона за лягане на бебето, която се състои от килимче за игра, регулиращи се арки и висящи играчки. Окачените забавни играчки, с различни текстури, цветове и звуци, които издават при разклащане, стимулират детето да протяга ръчички и да опознава света. ОПИСАНИЕ Красиво проектирана активна гимнастика с 18 увлекателни дейности и музикална въртележка Морска звезда с 6 мелодии и ефектно светлинно шоу, която се превръща в интерактивна играчка за потупване за игра на бебето по коремче. Активната гимнастика Gymini Treasure the Ocean насърчава престоя ..
Базова цена:219.00 лв
Марка: Playgro Модел: Floor Play
Би-биииип! PLAYGRO Игрален център „Кола“ e пълна с музикални функции играчка, която стимулира развитието на моториката и фантазията на малкото дете. Бебето ще хареса звука от клаксона, цъкането на „мигачите“ и дрънкащите въртящи се топки. Тази симпатична плюшена бебешка кола си има и странично огледало, с чиято помощ бебето учи за отраженията. Когато детето може да седи самостоятелно, PLAYGRO Игрален център „Кола“ предлага безопасно място за игра с мека плюшена вътрешност, която предпазва от прекатурване. Лесно можете да сваляте волана и да го закачвате на количката или столчето за кола за различен начин на игра по време на разходка. Характеристики Подходяща за момичета и момчета, които могат да седят самостоятелно Използвайте гимнастиката само на пода Играчката работи с батерии 2xAA, 1.5V (не са включени) Да се сглобява от възрастен Инструкции за почистване на плас..
Базова цена:139.00 лв
Марка: Tiny Love Модел: Boho Chic Super Mat
Килимчето за игра Tiny Love Boho Chic XL Super Mat е перфектната комбинация между стил, забавление и двигателно развитие на бебетоИнтерактивната мека постелка от серията Boho Chic е една от най-големите постелки Tiny Love. Размерът от 150 на 100 см ще осигури на бебето достатъчно място за игри в съчетание с комфорт и безопасност. Мекото бебешко килимче стимулира сетивата, когнитивното развитие и двигателните умения на бебето. Мъничето може да лежи по гръб, корем или да се търкаля. Естественият дизайн в Бохо стил, подвижната дървена дрънкалка, привлекателното листо „повдигни-и-намери“ и меките тъкани на удобната подплатена постелка допълват интериора в дома ви и вдъхновяват малкия откривател да изследва света.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Уникалната цветова палитра в топли земни цветове създава спокойна атмосфера за игра докато насърчава сетивното детско развитиеРазнообразни елементи като дървена дрънка..
Базова цена:119.00 лв
Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)