Меню
Your Cart

Термометри

Марка: Visiomed/BioSynex Модел: Exacto lx 26 premium
Освен с нова по-удобна форма, надеждният безконтактен термометър ThermoFlash LX26 е оборудван с усъвършенствана патентована технология MicroSecondFlash. Тя позволява по-бързо автоматично калибриране за максимално точно и незабавно измерване за по-малко от секунда (0,28 сек). Безконтактна технология за изключително хигиенична употреба. Без смущаване или събуждане дори през нощта, благодарение на екран с подсветка.Лесна употреба без допълнителни настройки. Термометърът се поставя на около 5 см от дясното слепоочие (темпоралната артерия) и натискате бутона.Режими на измерванеТемпература на тялоТемпература в стаятаТемпература на повърхност (храна, вода във ваничка и др.)Памет за последните 32 измерванияДанните се показват по Целзий или ФаренхайтАвтоматично изключане след 5 секундиЗвуков сигнал при измерванеРаботи с 2 бр. батерии АА 1,5V – включени...
Базова цена:139.00 лв
Марка: Philips AVENT Модел:
Цифров термометър Philips AVENT за стая и баня с дигитален дисплей Дигиталният термометър Philips Avent е доверен приятел в стаята и в банята. Помага да следите лесно температурата на стаята или на водата, докато бебето се забавлява с него. Предимства: Сигурно наблюдение на температурата в бебешката стая и температурата на водата при къпане на бебето.  Идеален за употреба, тъй като малките бебета не могат да контролират собствената си температура и са много по-чувствителни към горещата вода, която възрастният може да предположи. Проектиран и изпитан като безопасна и забавна играчка за вана. Безопасна играчка с тактилен дизайн съгласно всички стандарти за безопасност. Характеристики: Безопасно къпане Philips AVENT Цифров термометър ви дава пълна увереност в комфорта на вашето бебе, когато дойде време за къпане. Използвайте термометъра, за да проверите дали т..
Базова цена:45.00 лв
BioSynex Термометър с мек връх Exacto, розов BioSynex Термометър с мек връх Exacto, розов
Не е наличен
Марка: Visiomed/BioSynex Модел: Exacto
BioSynex Термометър с мек връх Exacto е подходящ за бебета и малки деца поради мекия и гъвкав връх.Характеристики BioSynex Термометър с мек връх Exacto измерва температурата в толеранса 32 - 42.9о С. Три начина да измерите температурата:ректално под мишницита в устната кухинаВ зависимост от избрания метод, измерването продължава между 40 и 120 секунди. ..
Базова цена:9.90 лв
BioSynex Термометър с мек връх Exacto, син BioSynex Термометър с мек връх Exacto, син
Не е наличен
Марка: Visiomed/BioSynex Модел: Exacto
BioSynex Термометър с мек връх Exacto е подходящ за бебета и малки деца поради мекия и гъвкав връх.Харектеристики BioSynex Термометър с мек връх Exacto измерва температурата в толеранса 32 - 42.9о С. Три начина да измерите температурата:ректално под мишницита в устната кухинаВ зависимост от избрания метод, измерването продължава между 40 и 120 секунди. ..
Базова цена:9.90 лв
Philips AVENT Цифров термометър за стая и баня SCH480/20 Philips AVENT Цифров термометър за стая и баня SCH480/20
Не е наличен
Марка: Philips AVENT Модел:
Philips AVENT Цифров термометър за стая и баня с дигитален дисплей Дигиталният термометър Philips Avent е доверен приятел в стаята и в банята. Помага да следите лесно температурата на стаята или на водата, докато бебето се забавлява с него. Предимства: Сигурно наблюдение на температурата в бебешката стая и температурата на водата при къпане на бебето.  Идеален за употреба, тъй като малките бебета не могат да контролират собствената си температура и са много по-чувствителни към горещата вода, която възрастният може да предположи. Проектиран и изпитан като безопасна и забавна играчка за вана. Безопасна играчка с тактилен дизайн съгласно всички стандарти за безопасност. Характеристики: Безопасно къпане Philips AVENT Цифров термометър ви дава пълна увереност в комфорта на вашето бебе, когато дойде време за къпане. Използвайте термометъра, за да проверите дали температурата на..
Базова цена:45.00 лв
Visiomed Безконтактен темометър ThermoFlash LX-361T Visiomed Безконтактен темометър ThermoFlash LX-361T
Не е наличен
Марка: Visiomed/BioSynex Модел:
Отчита температурата веднага и без докосване; Уникална технология за безконтактно измерване чрез инфрачервени лъчи, само с насочване към дясната страна на челото на разстояние 5 до 8см. Измерването става за по-малко от секунда, чрез кръвообращението през темпоралната артерия. Този метод е много хигиеничен, тъй като избягва всякакъв директен контакт с пациента, а при бебета и малки деца няма нужда да се събличат или дори да се събуждат. Термометърът може също да измерва околната температура и температурата на повърхност (вана, шише, храна). Запаметява последните 32 измервания. Включени са 2 батерии AAA...
Базова цена:109.00 лв
Visiomed Дигитален електронен термометър с гъвкав и мек връх – Thermosoft сив
Не е наличен
Марка: Visiomed/BioSynex Модел:
·         Формата на мишле и яркият цвят намаляват стреса на децата при измерване на температурата·         Гъвкав и мек връх за повече удобство и сигурност·         Орално, аксиларно или ректално измерване на температурата·         Резултати до 10 секунди·         100% водоустойчиви·         Звукови сигнали, когато започва измерване и когато измерването е завършено·         Автоматично изключване·         Точност: +/- 0,1°C..
Базова цена:11.50 лв
Електронен термометър за баня - жаба, 0м+ Електронен термометър за баня - жаба, 0м+
0м+ Не е наличен
Марка: Safety 1st Модел:
SAFETY 1ST Електронен термометър за баня с дизайн във формата на жаба Направете къпането на бебето във ваната забавно и безопасно с този цифров термометър жабка. Компактният термометър за баня на марката Safety 1st с дизайн на закачливо и забавно жабче, разполага с дигитален екран, който показва каква е температурата на водата, за да сте спокойни за Вашето мъниче. Жабата се носи на повърхността на водата, с ясен екран, показващ бързо температура и то супер точно. Има само един бутон за натискане, така че е много лесен за използване. Малката жаба е привлекателна играчка за бебето докато е във водата. Безопасно и забавно, какво повече бихте могли да поискате от термометър за баня ?! Предимства: Лесен за използване дигитален термометър – само след минута във водата с натискане на зеления бутон се показва температурата. Екранът ще Ви извести и в случай, че температурата н..
Базова цена:29.90 лв
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)